1.Ai nevoie de produse industriale? Fii chibzuit si socoteste gospodareste! In primul rand ai nevoie de un partener serios, de cursa lunga. COMAT BACAU isi pune la dispozitie experienta sa de peste 50 de ani în aprovizionarea, stocarea si distributia unei game variate de produse metalurgice (tabla LBC – LBR, otel beton OB – PC, tevi, profile, etc.), materiale de constructii, material lemnos, armaturi fasonate din otel beton s.a.


Detalii Comert En-Gros …

      2.Descopera avantajele principalului PARC LOGISTIC – furnizor de spatii de depozitare si industriale din judetul Bacau ! COMAT BACAU are disponibilitati ideale pentru orice afacere. 

      Cu o suprafata totala de teren de peste 7 ha, o suprafata construita de aproximativ 25.000 mp, cai de acces si zone de parcare generoase, societatea noastra ofera o gama bogata de solutii logistice: spatii de depozitare (300 mp – 3000 mp/locatie), spatii de productie; spatii pentru birouri; parking, cross-docking, schormuri, etc. 

      La COMAT BACAU gasesti cea mai variata oferta de spatii de inchiriat si conditii optime de depozitare sau desfasurare de activitati de productie. 

      Si, foarte important, ai garantat un acces facil din toate zonele orasului! 

Detalii Parc Logistic …

      3.Fabrica de Fasonat Otel Beton (FFOB) de la COMAT BACAU iti sta oricand la dispozitie! Aici, traditia si calitatea dau forma armaturilor fasonate din otel beton. Este prima fabrica utilata cu tehnologii moderne de fasonare a otelului beton in regim de productie industriala din judetul Bacau, inregistrata in 2004 ca marca la OSIM.

      Structura de rezistenta a unor edificii reprezentative din zona este consolidata cu armaturi fasonate la COMAT BACAU. 

Detalii FFOB …