Comert En-Gros

Experienta de peste 50 de ani în activitatea de aprovizionare si desfacere de marfuri pentru piata locala si regionala a clasat COMAT BACAU in topul întreprinderilor din judetul Bacau, profil de activitate cod CAEN 4672 „Comert cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice”.

Depozit produse metalurgice

La COMAT BACAU gasesti cea mai variata oferta de spatii de închiriat si conditii optime de depozitare sau desfasurare de activităti de productie. Si, foarte important, ai garantat un acces facil din toate zonele orasului!

Parc Logistic

La COMAT BACAU gasesti cea mai variata oferta de spatii de inchiriat si conditii optime de depozitare sau desfasurare de activitati de productie. Si, foarte important, ai garantat un acces facil din toate zonele orasului!

Produse FFOB

Fabrica de Fasonat Otel Beton (FFOB) de la COMAT BACAU iti sta oricand la dispozitie! Aici, traditia si calitatea dau fosma armaturilor fasonate din otel beton. Este prima fabrica utilata cu tehnologii moderne de fasonare a otelului beton in regim de productie industriala din judetul Bacau, inregistrata în 2004 ca marca la OSIM.

4 item(s)